Meny v 8

Måndag

Buffé:      Chorizo, stuvade morötter, kokt potatis

Hälsa:      Kolja, wookade grönsaker, tomatsås

 

Tisdag

Buffé:     Boeuf bourguignon, saltgurka, potatis puré

Hälsa      Dillfylld spätta, timjan, brässerad fänkål och broccoli

 

Onsdag

Buffé:     köttfärslimpa, rosmarinsås, vitlökspotatis

Hälsa:    pocherad kolja, räk och blomkålsgratäng

 

Torsdag

Buffé:     Kryddig köttfärssoppa, pannkaka, sylt o grädde

Fisk:        Öl marinerad strömming, västerbottenmos, brynt smör, lingon

 

Fredag

Buffé:     Fläskkarre, potatispuré, rödvins sås,

Hälsa:      Fiskgryta, fänkål, räkor, råris

 

 

 

 

95:- inkl, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka

 

 

À LA CARTE:

 

Raggmunk med stekt sidfläsk samt rårörda lingon.                           125:-

 

 

Veckans vegetariska: Spagetti, tomatsås, rostad aubergine     95:-

 

Självklart ingår sallad, dryck, bröd, kaffe och kaka till alla rätter