Meny v 3

Måndag

Buffé:      Örtmarinerad kycklingfilé, tomatsås, råstekt potatis

Hälsa:      Halstrad kolja, räk och broccoli gratäng

                

 

Tisdag

Buffé:     Spagetti carbonara

Hälsa:    Ångad torsk, rostade rotfrukter, brässerad spetskål

 

Onsdag

Buffé:     Köttfärslimpa, gräddsås, potatis, pressgurka

Hälsa:    Halstrad Uer, basilikasås, zuccinibulgur

 

Torsdag

Buffé:     Kalvfrikassé med örter och paprika, råris

Fisk:           Dijon och dragonbrässerad strömming, potatismos

 

Fredag

Buffé:     Boeuf Bourguignon med kokt potatis

Hälsa:     Räkfylld spätta, morotspuré, örtvineagrette, ruccola

 

 

 

 

 

95- inkl, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka

 

 

 

 

À LA CARTE:

 

Raggmunk med stekt sidfläsk samt rårörda lingon.                           125-

 

Veckans Vegetariska: Rödbetsbiff, Prästostmajonäs.                  95:-

 

Självklart ingår sallad, dryck, bröd, kaffe och kaka till alla rätter