Meny v 47

Meny v 47

Måndag

buffe:        Gulash gryta på högrev med ris samt gräddfil

Fisk:           Pocherad spätta med dijonsås samt kokt potatis

 

Tisdag

buffe:     Bräckt kassler, tomatsås, vitlökspotatis

Fisk:        Sej, som serveras med broccoligratäng och kokt potatis

 

 

Onsdag

buffe:     Köttfärs limpa, rostad potatis, Balsamicogräddsås

Fisk:        Lax wallenbergare, Kokt potatis, vitvinssås

 

Torsdag

buffe:     Köttsoppa, med pannkaka, sylt o grädde

Fisk:        Stekt strömming, citron majonnäs, potatispuré

 

Fredag

buffe:     Natt bakad Fläskkarré, paprikapotatis, rödvinssås,

Fisk:           Fisk piccata, Tomatsås, bulgur, zucchini

 

95:- inkl, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka

 

 

 

 

À LA CARTE:

 

Raggmunk med stekt sidfläsk samt rårörda lingon.                           125:-

 

                                                                                                                                           

Burgar´n: Högrevsburgare med pommes                                                  139:-

 

 

Självklart ingår sallad, dryck, bröd, kaffe och kaka till alla rätter