V50

 

Tisdag:

Kyckling gryta med curry, pak choy och basmatiris, serveras med picklad morot

         

          Börja med att skölja riset.

Ta dubbla ”risbyttor” med vatten och häll ner det tillsammans med det sköljda riset i en kastrull.

Låt det koka upp under lock och dra sedan ner värmen på plattan så att det bara puttrar, låt koka tills det att vattnet har dunstat

Stek kycklingen och slå på currysåsen, låt småputtra under lock i ca 10 min.

Skär ner pak choy kålen i mindre bitar och blanda i grytan strax innan servering.

Servera med picklad morot

                                      

         Onsdag:

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis samt sallad på tomat, rödlök och edamamebönor

            

          Koka potatisen under lock med salt.

            Skär ner tomat, rödlök och blanda de med bönorna tillsammans med vineagretten

             Värm löksåsen  

Stek fläsket på hög värme tills det blir knaprigt.

            

            

       Torsdag:

Fettuccine med Handskalade räkor i het tomatsås toppad med

ruccola

 

Koka upp pasta vattnet med lite salt.

Koka upp den heta tomatsåsen.

Koka pastan enligt paketet.

Häll av pastan.

Vid servering vänd ner räkorna i såsen.

Toppa med ruccola, hårdost och svart peppar.

 

Beställ senast Fredag, v49, direkt i restaurangen eller via mail:

 

’midlandarestaurangen@gmai