V4

 

Tis:

          Panerad kolja med dillmajonäs, dillkokt potatis, samt tomat och gurksallad.

         

          *Koka potatisen med dill (10st)

* Skär ner, tomat, gurka,   ½ rödlök och paprika.

*Blanda den med vineagretten

*Häll upp ströbröd på i lämplig form, vänd fisken i ströbrödet så att den är väl täckt.

*Stekt i stekpanna på medelhög värme i ganska mycket smör.

*servera tillsammans med dill majonäsen

 

            

Ons:

             Kycklingbröst med rostad potatis, basilikasås samt en zucchini-sallad.

         

          *Slå igång ugnen på 225grader.

             *Dela potatisen en gång, lägg den i en ugnssäker form och ringla över olivolja, salta och peppra.

Rosta potatisen i ugnen i ca 25-30 min

*Riv zucchinin på den grövsta riven, strimla den ½ rödlöken så tunt du kan, blanda med

            tryffelvineagretten och osten.

*Stek kycklingen på medelhög värme ca 3min på varje sida.

             *Värm samtidigt såsen

            

            

Tors:

          Majsbiff med kummin créme samt tomatris.

 

          *Skölj riset. Koka upp riset med 2 ”ris koppar” vatten.

             Sänk värmen när det kokar, så att det småputtrar, låt koka tills det att vattnet dunstat.

             *Stek Majsbiffarna, så de blir varma.

             *När riset är klart, blanda i tomatkompotten, i riset och blanda.

             *Servera med Kummin crémen.

 

Beställ senast Fredag, v4, direkt i restaurangen eller via mail:

midlandarestaurangen@