Konferensmeny

Två rätters alt. tre rätters meny

Förätter

Toast skagen

Smörstekt bröd och skagenröra, denna klassiker toppas förstås med löjrom

Bruschetta

Solmogna tomater, vitlök, basilika, olivolja med mycket svartpeppar på ett gott lantbröd, Enkelt! Och MYCKET gott…

Varmrätter

Klassisk Wallenbergare

En svensk klassiker gjord på finaste kalvfärs, äggulor och mycket grädde, serveras med en god potatispuré samt rårörda lingon och förstås de gröna ärtorna.

Bergeforslax på två sätt

Vildlax från bergeforsen som fylls och rullas ihop med en fyllning på rökt lax från bergeforsen, citronzest samt färskost. Detta serveras med en soltorkad tomatrisotto samt basilika vinegrette. Norrland möter Italien.

Efterrätter

Chokladganache

Saftig chokladbakelse med mycket chokladsmak, serveras med en bärmylta samt en limesabayonne.